Genel Sekreter Özgeçmişi

Adı Soyadı : Erdal KOÇER E-Mail : ekocer@nny.edu.tr İlk, orta ve lise öğrenimlerini Kayseri de tamamladı. Lisans eğitimini Ankara İ.T.İ.

Yüksek Lisans ve Doktora Formları

Öğrenim ve Barınma Ücretleri

Rektör Mesajı (Ahmet Fazıl ÖZSOYLU)

Çok Değerli Gençler,   Eğitiminize hangi alanda ve hangi Üniversitede devam edeceğinize karar vereceğiniz, yaşamınızın en önemli aşamalarından birindesiniz.

2023-2024 Academic Year Foreign or Foreign Students Pre-Admission Announcement

Rektörün Özgeçmişi

Adı Soyadı: Ahmet Fazıl ÖZSOYLU Ünvanı: Prof. Dr.

Yaz Okulu Ödeme Bilgileri ve Öğrenim Ücretleri

Hukuk Fakültesi Alçıpan, Dış Cephe (Mantolama, Sıva, Boya), İç Mekan (Alçı, Sıva, Boya) ve Elektrik Tesisatı Malzeme Dahil Yapım İşi Alımı

1. İlan Metni 2. İdari Şartname 3. Mal Alımı Sözleşmesi 4. Teknik Şartnameler 5.

Usul ve Esaslar

Öğrenim ve Barınma Ücretleri

Yemekhane ve Benzeri Yerler Kiralama İhalesi

1. İlan Metni 2. İdari Şartname 3. Kiralama Sözleşmesi 4. Kiralama Şartları   İlan tarihi:   21.07.2023 İhale tarihi: 03.08.

Başvuru ve Toplantı Tarihleri

Diploma Eki

A.

ÜNİVERSİTEMİZ TEMİZLİK HİZMET ALIMI İHALESİ

1. İlan Metni 2. İdari Şartname 3. Hizmet Alımı Sözleşmesi 5. Teknik Şartname   İlan tarihi:   17.01.2024 İhale tarihi: 30.01.

Yönergeler

Başvuru Değerlendirme Formu

Başvuru Değerlendirme Formu için tıklayınız.

Personel Dairesi Başkanlığı

Personel Dairesi Başkanlığı Üniversitemiz adına orta ve uzun vadeli insan kaynakları planlamasını yaparak misyonu ve vizyonu doğrultusunda personelin kişisel gelişimini sağlamak üzere gerekli destekleri verme görevini üstlenmiştir.

Etik Kurul Başvuru Kontrol Listesi

Etik Kurul Başvuru Kontrol Listesi İçin Tıklayınız.

Yayın Komisyonu Üyeleri

Prof. Dr. Neriman İNANÇ Rektör Yardımcısı, Başkan Prof Dr. Talat ÖZPOZAN Üye Prof. Dr.

Tanıtım Komisyonu

Ünvanı   Adı Soyadı  Görevi  Doç. Dr.   Burcu ORALHAN  Başkan  Doç. Dr.   Zeki ORALHAN  Başkan Yrd.  Doç. Dr.

Tanıtım Broşürü Talebi

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi tanıtım materyalleri ve diğer yayınlarımızı, tanitim.basvuru@nny.edu.tr, info@nny.edu.tr eposta adreslerinden talep ettiğiniz taktirde, ilgili belgeler, tanıtım komisyonu tarafından en kısa sürede size ulaştırılacaktır.

Senato Üyeleri

Adı Soyadı  Görevi  Prof. Dr. Ahmet Fazıl ÖZSOYLU  Rektör  Prof. Dr. Erkan KÖSE  Rektör Yardımcısı  Prof. Dr.

E-Posta Hizmetleri

Üniversitemizin akademik ve idari personeli ile lisans ve lisansüstü öğrencilerine ücretsiz E-Posta hizmeti verilmektedir. E-Posta hizmetinden yararlanmak isteyenler aşağıda verilen destek maillerine başvuru yapmaları gerekmektedir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı İletişim Bilgileri

Adres (Kampüs) : Kuzey Çevreyolu Erkilet Dere Mah. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Kocasinan/KAYSERİ Telefon : 0 (352) 324 00 00 (pbx) / 1032 Fax : 0 (352) 324 00 04 E-mail : bilgislem@nny.edu.

Basın ve Halkla İlişkiler

Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı; araştırma, durum analizi, hedef kitle ve ana mesaj belirleme süreçlerini yürüterek, çağa uygun iletişim teknikleri ile Üniversitemizi görülebilir ve takip edilebilir hale getiren birimdir.

Hukuk Müşavirliği

Hukuk Müşavirliği; Üniversitenin tasarrufları ile Üniversite Birimlerince işlem tesisinde yürürlükteki mevzuata uygun hareket edilmesi, hukuki konular ve mevzuat yorumunda tereddüte düşülen durumlarda mütalaa vermektedir.

ÖSYM Kayıtları

ÖSYM Kayıt İşlemleri

I.

ÖSYM Kayıt İşlemleri İle İlgili Gerekli Evraklar

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi. 2.

Web Mail

> Akademik / İdari Personel Girişi Giriş yaparken kullanıcı adı olarak e-posta adresinizi yazmanız gerekir. İlk defa mail hesabı kullanacak veya mail hesabında sorun olan personelimiz personelmail@nny.edu.