Çalışma İlkelerimiz

Faaliyetlerimiz

ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ 2021 YILI FAALİYETLERİ -24.02.

Mevcut Durum

Fiziki durum

Görevlerimiz

1-Üniversitemizde yükseköğrenim gören engelli öğrencilerin, öğrenim hayatlarını ve toplumsal katılımlarını kolaylaştırmak için gerekli tedbirleri almak ve bu yönde düzenlemeler yapmak.

Tanıtım

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Engelsiz Kampüs Birimi Prof. Dr. Neriman İNANÇ Başkan Doç. Dr. Büşra KEPENEK VAROL Koordinatör Prof. Dr. Talat ÖZPOZAN  Üye Doç.

İletişim

Adres : Kuzey Çevreyolu Erkilet Dere Mah. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Kocasinan/KAYSERİ Telefon : 0 (352) 324 00 00 (pbx) Faks : 0 (352) 324 00 04 E Posta : engelsiz@nny.edu.

469 Kalem Cihaz, Makina Teçhizat, Laboratuvar Ekipmanı ve Malzemesi Satın Alınacaktır

Akademik Takvim

Galeri

-Üniversitemizin ana web sayfasında engelliler için bir bölüm oluşturulmuştur. Bu sayfada, faydalı linkler, engelli öğrenci ve gönüllü öğrenci başvuru formları yer almaktadır.

Kalite Komisyonu Misyon & Vizyonu

Kurum Kalite Politikası

Kalite Komisyonu Üyeleri

Başkan        Prof. Dr. Kerim GÜNEY (Rektör V.) Üye              Prof. Dr. A. Zeki YILMAZ (Tıp Fakültesi) Üye              Prof. Dr.

Kurum İçi Değerlendirme Raporları

Kalite Komisyonu Organizasyon Şeması

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği 82 Kalem Cihaz, Makine Teçhizat,Laboratuvar Ekipmanı ve Malzemesi Satın Alınacaktır

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği 29 Kalem Cihaz, Makine Teçhizat,Laboratuvar Ekipmanı ve Malzemesi Satın Alınacaktır

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi ihtiyacı olan 16 Kalem Bilgisayar Donanım ve Network Donanım Satın Alınacaktır

Elektronik Veri Tabanları

Ramazan Menüsü

Kalite Politikamız

Duyurular

Kalite Komisyon Toplantısı Kalite Komisyonu tarafından Kurum İç Değerlendirme Raporuna son şeklini verme çalışmaları devam ediyor.

Yüksek Lisans Not Yükseltme Sınavı Duyurusu

2018-2019 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı sonunda Yüksek lisans programlarında başarılı dersi/dersleri bulunan öğrencilere, Üniversite Senatosunun 23.01.

Lisans Not Yükseltme Sınavı Duyurusu

2018-2019 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı sonunda lisans programlarında şartlı başarılı (FX) veya başarılı dersi/dersleri bulunan öğrencilere, Üniversite Senatosunun 23.01.

Rektörümüz Prof. Dr. Kerim Güney’den YKS Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Kerim Güney, hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek Üniversite adaylarına başarılar dileyerek, “Beklentimiz iyi eğitim almış, başarılı nesillerin yetişmesidir” dedi.

Tercih Edilme Oranları

Kurumlar Arası Yurt İçi ve Yurt Dışı Yatay Geçiş Başvuruları

> 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Kurumlar Arası Genel Not Ortalaması İle Yurt İçi ve Yurt Dışı Yatay Geçiş Başvurusu İçin Tıklayınız.

Üniversitemiz Mutfak, Kantin ve Benzeri Yerler Kiralama İhalesi

Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı