Etik Kurulda Değerlendirilmeye Alınacak Başvurular ve Başvuruda İstenilen Belgeler

1. Sorumlu araştırmacısı Nuh Naci Yazgan Üniversitesi mensubu olan ve ilaç araştırması niteliği taşımayan, sadece tez çalışması, ulusal ve uluslararası projelerin başvuruları Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Kurumsal Etik Kurulunda değerlendirilecektir. 2.

Ulaşım

Üniversitemiz ulaşım seçenekleri: 1- Üniversitemize Şehir Merkezinden Erkilet ve Osman Kavuncu Bulvarı güzergâhlarından olmak üzere iki ayrı ulaşım imkanı bulunmaktadır. Otobüs hareket saatleri için tıklayınız.

Otobüs Saatleri

Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Onay Formu

Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Onay Formu İçin Lütfen Tıklayınız.

Bilimsel Araştırma Projeleri Başvuru Takvimi

Bilimsel Araştırma Projeleri 2020 Yılı Proje Başvuru Takvimi ve Destekleri 1. Dönem Başvuru Tarihleri: 06-17 Nisan 2020 2.

Politikalarımız

İş Akış Süreçleri