Etik Kurulu Üyeleri

Prof. Dr. Neriman İNANÇ (Başkan) Prof. Dr. Ali KAYA (Üye) Prof. Dr. Cem A. GÜRGAN (Üye) Prof. Dr. Talat ÖZPOZAN (Üye) Prof. Dr. Hülya UÇAR (Üye) Prof. Dr. Aydın BAŞBUĞ (Üye) Prof. Dr.

Etik Kurulda Değerlendirilmeye Alınacak Başvurular ve Başvuruda İstenilen Belgeler

Otobüs Saatleri

Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Onay Formu

Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Onay Formu İçin Lütfen Tıklayınız.

Bilimsel Araştırma Projeleri Başvuru Takvimi

2023 YILI 2. DÖNEM PROJE DESTEKLERİ    Başvuru Tarihleri: 01 - 30 Kasım 2023 Proje Türü Destek Miktarı Bağımsız Proje 70.000,00 TL.

Politikalarımız

İş Akış Süreçleri

denemeeeeeeeeeeeee

Diş Hekimliği Fakültesi

Hukuk Fakültesi

Preklinik Laboratuvarı Fantom Preklinik Öğrenci Sistemi ve Preklinik Öğrenci Çalışma Masası 3 Kişilik Mal Alımı İhalesi

Who Can Apply ?

AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİNİ TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERLE İLGİLİ YAZ OKULU DUYURUSU

6569 Sayılı kanun ile 2547 Sayılı kanununa eklenen Geçici 67.

Anatomi Laboratuvarı İçin Model Maket Mal Alımı İhalesi

Hukuk Fakültesi İnşaatı İçin C30/37 Hazır Beton ve İnşaat Demiri Satın Alınacaktır.

Ücretler-DEMO

Hukuk Fakültesi İnşaatı İçin İnşaat Demiri Satın Alınacaktır

1. İlan Metni 2. İdari Şartname 3. Mal Alımı Sözleşmesi 4. Teknik Şartname   İlan tarihi:   06.12.2021 İhale tarihi: 14.12.

HUKUK FAKÜLTESİ İNŞAATI İÇİN POMPALI C30/37 HAZIR BETON SATIN ALINACAKTIR.

1. İlan Metni 2. İdari Şartname 3. Mal Alımı Sözleşmesi 4. Teknik Şartname İlan tarihi:   17.12.2021 İhale tarihi: 24.12.

Interior Architecture and Environmental Design

Architecture